Плащане при доставка и бърза доставка

Оценка от клиенти: 4.88 / 5
4.7/5
razor__1_-removebg-preview.png

АБСОЛЮТНА ПРЕЦИЗНОСТ за бръснене БЕЗ дразнене

внимание! Офертата от 50% при 79.00 BGN с доставка до 48 часа и плащане при доставка изтича 04/12/2023

Стандартна цена

158.00 BGN

50% ОФЕРТА

79.00 BGN

Защо е толкова ефективен

Untitled-video-‐-Made-with-Clipchamp-9.gif

Мощният професионален мотор осигурява стабилна скорост от 7000 PPM, а острото острие предлага високоефективна прецизност , която може гладко да премине през гъста коса. В същото време острието не разкъсва косата / космите и не се забива .

Остро и прецизно "T" острие

2d76a9f8-e58d-499c-9fec-9184d0852919.__CR00220220_PT0_SX220_V1___-removebg-preview.png

С Т-образно острие от титаниева сплав , остро и удобно за подстригване на косата и брадата без кукички или дръпвания. Тъпият S-образен ъгъл е много безопасен и няма да увреди скалпа или кожата.

Компактен и ергономичен дизайн

61VfHo7nJAL._AC_SL1000_-1.jpg

Малък корпус, много лесен за използване и свободен за управление, а основният корпус е изработен от метал, много приятен на допир .

Подстрижете брадата, мустаците, козята брадичка и бакенбардите си с едно движение. Новата самобръсначка с висока прецизност Razor V8 разполага с нов високоефективен електрически мотор , 50% по-мощен , способен да реже ефективно както нежелано коса и брада и коса и осигурете чисто покритие.

АБСОЛЮТНА ТОЧНОСТ

Пълният комплект за подстригване на коса и брада, всичко необходимо за успешна прическа у дома, за постигане на широка гама от прически и дължини. Razor V8 с усъвършенстван и патентован двигател , който осигурява значителна мощност и скорост без да произвежда допълнителна топлина и шум.

Тримерът също така включва и прецизни остриета с високо качество самонаточващи се, които подстригват по-дебела коса и брада. Пълен комплект предпазители за регулиране на дължината и максимален комфорт.

Какво мислите тези, които го използват ....

Иван
Иван
Leggi Tutto
Продуктът пристигна бързо и добре опакован. Много красив на вид и здрав, той е оборудван с предпазител за острието и три вложки за регулиране на среза. Може да се използва без вложката за бръснене на брадата или с вложките за смесване на косата отстрани. Качеството на бръснене е отлично, а най-голямото удобство е батерията, която ви позволява да го използвате без кабели. При желание могат да се вземат отделно и пластини за по-големи дължини на рязане. Има и четка за почистване на острието след употреба и може да се пере. Добър продукт, препоръчителна покупка, особено ако можете сами да подстрижете косата си.
Петър
Петър
Leggi Tutto
Компактна машинка за подстригване на коса и брада, на пръв поглед дава представа, че е качествена откъм материали и естетически красива, отлично впечатление при първа употреба, проста и удобна, държи добре бръсненето е удобно не драска при бръснене. За добрите качества и цената е 5 звезди, ще видя след време колко е качествен като сглобка и ел. мотор. Препоръчва се
Imagem-destacada-Blog5-1200x800_c-3044488005.jpg
внимание! Офертата от 50% при 79.00 BGN с доставка до 48 часа и плащане при доставка изтича 04/12/2023

Стандартна цена

158.00 BGN

50% ОФЕРТА

79.00 BGN

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА
ЗА ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКАТА СИ И ПОЛУЧИТЕ ИНФОРМАЦИЯ

Successivamente verrai contattato da un nostro Consulente che ti fornirà Assistenza in maniera completamente Gratuita 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Обикновено куриерът на GLS доставя в рамките на максимум 2-3 дни.

Да, за да гарантираме по-голямо удобство и сигурност предлагаме плащане при доставка, можете да платите директно на куриера, когато пристигне в дома ви!

Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, при попълването му ще се свържете по телефона с някой от нашите оператори, за да отговори на всички ваши въпроси преди покупка!


Абсолютно да, ако забележите горе вляво, ще забележите символа на катинар с https, това гарантира, че вашите данни се изпращат при пълна сигурност до нашите оператори, които ще отговарят за изпращането на продукта.

Можете да прочетете нашите условия за поверителност, за да научите повече

policy 

ВНИМАНИЕ: продуктите, препоръчани на този сайт, се продават в партньорство, следователно ние не сме нито производител, нито официален продавач на всеки отделен продукт, който можете да намерите на нашия сайт. Следователно, за всякакви искания за възстановяване на средства или други проблеми с продукти, поръчани чрез сайта, винаги трябва да се обръщате към официалния продавач. Ние обаче ще бъдем на разположение, за да ви помогнем и подкрепим.
Продуктите се преглеждат за информационни цели: по никакъв начин не е възможно да се гарантират определени резултати, шансовете за успех на всеки резултат варират от клиент до клиент.
Този блог не е вестник, тъй като се актуализира без периодичност. Следователно не може да се счита за редакционен продукт съгласно закон №. 62 от 7.03.2001г. Някои изображения и рецензии в блога бяха открити в мрежата, ако смятате, че могат да нарушат правата ви, моля, уведомете ни и те ще бъдат незабавно премахнати.