Πληρωμή κατά την παράδοση και γρήγορη αποστολή

Βαθμολογία πελατών: 4,88 / 5
4.7/5
razor__1_-removebg-preview.png

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ για ξύρισμα ΧΩΡΙΣ ερεθισμούς

Προσοχή! Η προσφορά του 50% στα 39 € με αποστολή σε 48 ώρες και πληρωμή κατά την παράδοση πρόκειται να λήξει 04/12/2023

Τυπική τιμή

79€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50%.

39€

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό

Untitled-video-‐-Made-with-Clipchamp-9.gif

Ο ισχυρός επαγγελματικός κινητήρας αποδίδει σταθερά ταχύτητα 7000 PRM και η κοφτερή λεπίδα προσφέρει ακρίβεια υψηλής απόδοσης, η οποία μπορεί να περάσει ομαλά από πυκνά μαλλιά. Ταυτόχρονα, η λεπίδα δεν σκίζει τα μαλλιά / τις τρίχες και δεν κολλάει .

Κοφτερή και ακριβής λεπίδα "T".

2d76a9f8-e58d-499c-9fec-9184d0852919.__CR00220220_PT0_SX220_V1___-removebg-preview.png

Με λεπίδα κράματος τιτανίου σε σχήμα Τ , κοφτερή και άνετη για να κόβετε τα μαλλιά και τα γένια σας χωρίς γάντζους ή τραβήγματα. Η αμβλεία γωνία σε σχήμα S είναι πολύ ασφαλής και δεν θα βλάψει το τριχωτό της κεφαλής ή το δέρμα.

Συμπαγής και εργονομικός σχεδιασμός

61VfHo7nJAL._AC_SL1000_-1.jpg

Μικρό σώμα, πολύ εύκολο στη χρήση και ελεύθερο στον έλεγχο, και το κύριο σώμα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, πολύ ευχάριστο στην αφή .

Κόψτε τα γένια, το μουστάκι, την κατσίκα και τις φαβορίτες σας με μία κίνηση. Η νέα ξυριστική μηχανή συστήματος υψηλής ακρίβειας Razor V8 διαθέτει νέο ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης , 50% πιο ισχυρό , ικανό να κόβει αποτελεσματικά και τα δύο ανεπιθύμητα μαλλιά και γένια και μαλλιά και εξασφαλίστε ένα καθαρό φινίρισμα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Το πλήρες κιτ για κούρεμα μαλλιών και γενειάδας, ό,τι χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο κούρεμα στο σπίτι, για να πετύχετε μια μεγάλη γκάμα χτενίσματος και μήκους. Το Razor V8, με έναν προηγμένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κινητήρα που προσφέρει ουσιαστική ισχύ και ταχύτητα χωρίς να παράγει επιπλέον θερμότητα και θόρυβο.

Το τρίμερ περιλαμβάνει επίσης επίσης λεπίδες ακριβείας υψηλής ποιότητας αυτοακονιζόμενες που κόβουν πιο πυκνά μαλλιά και γένια. Ένα πλήρες σετ προστατευτικών για τη ρύθμιση του μήκους και της μέγιστης άνεσης.

Τι πιστεύετε όσοι το χρησιμοποιούν….

Ματθαίος Α.
Ματθαίος Α.
Leggi Tutto
Το προϊόν έφτασε γρήγορα και καλά συσκευασμένο. Πολύ όμορφο και στιβαρό, είναι εξοπλισμένο με προστατευτικό λεπίδας και τρία ένθετα για τη ρύθμιση της κοπής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς το ένθετο για το ξύρισμα της γενειάδας ή με τα ένθετα για την ανάμειξη των μαλλιών στα πλάγια. Η ποιότητα του ξυρίσματος είναι εξαιρετική και η μεγαλύτερη ευκολία βρίσκεται στην μπαταρία που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς καλώδια. Εάν θέλετε, τα ένθετα για μεγαλύτερα μήκη κοπής μπορούν επίσης να ληφθούν χωριστά. Υπάρχει επίσης μια βούρτσα για τον καθαρισμό της λεπίδας μετά τη χρήση και μπορεί να πλυθεί. Καλό προϊόν, συνιστώμενη αγορά, ειδικά αν μπορείτε να κόψετε μόνοι σας τα μαλλιά.
Ενρίκο Μ.
Ενρίκο Μ.
Leggi Tutto
Συμπαγής κουρευτική μηχανή μαλλιών και γενειάδας, με την πρώτη ματιά δίνει την ιδέα ότι είναι ποιοτική σε υλικά και αισθητικά όμορφη, πρώτη χρήση εξαιρετική εντύπωση, απλή και άνετη, κρατάει καλά το ξύρισμα είναι άνετο, δεν γρατσουνίζεται στο ξύρισμα. Για τις καλές ποιότητες και η τιμή είναι 5 αστέρια, θα δω με τον καιρό πόσο ποιοτικό είναι σε συναρμολόγηση και ηλεκτροκινητήρα. Συνιστάται
Imagem-destacada-Blog5-1200x800_c-3044488005.jpg
Προσοχή! Η προσφορά του 50% στα 39 € με αποστολή σε 48 ώρες και πληρωμή κατά την παράδοση πρόκειται να λήξει 04/12/2023

Τυπική τιμή

79€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50%.

39€

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στη συνέχεια, ένας από τους συμβούλους μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ο οποίος θα σας παρέχει βοήθεια εντελώς δωρεάν